info

info

Så er cruise turen kørt og pladsen er klar, nøøj hvor vi glæder os til at se jer allesammen.

HUSK NU….ingen forplejning fra vores side i år, men vi tænder op i grillen til jeres medbragte mad og pølsebrødet er selvfølgelig osse på plads for dem som ikke gider lave maden selv, morgenmad kan bestilles i receptionen på campingpladsen inden kl 20 aftenen forinden.

og mest vigtigt…i SKAL tilmelde jer her..www.vweekend.dk og checke ind i receptionen på campingpladsen når i ankommer og så viser de jer ned til pladsen, receptionen fungere som indskrivning i år, så ingen tilmelding, ingen adgang til træffet, hvilket osse gælder for besøgene uden bil, de skal osse skrives ind så campingpladsen ved hvem som har været der, dette er pga corona så håber på jeres forståelse for dette.

TILMELDING SENEST D.5/8 KL. 20

 

mvh VWEEKEND CREW

 

 

 

 

 

 

 

 

Så Piger og Drenge.
Mettemor siger vi gerne må være sammen i grupper af 100 stk, og det er vi ikke på noget tidpunkt på pladsen.
Så weekend #13 kører på skinner, dog bliver det et lille tog i år.
Nr 13 bliver VWEEKEND BACK TO BASIC, det vil sige …ingen festtelt…ingen Bar….ingen auktion….ingen morgenmad….ingen samlingpunkter…..
Så det betyder at i selv skal sørge for alt forplejning ligesom vi gjorde til VWEEKEND”1, desværre.
Men det er den eneste måde vi afholde en sikker og forsvarlig VWEEKEND på i disse tider,
og det gør osse at vi har 2 krav til jer…hold afstand og husk sprit.både til hænder og hals:).
Men hvis i overholder dem vil vi også til gengæld love en masse hygge rundt omkring på pladsen som vi plejer og en lidt længer cruise.

I skal tilmelde jer her på herinde på siden som i plejer, da campingfatter skal vide hvem og hvor mange der er på pladsen.
I år har vi ikke indskrivning, forgår i receptionen når i ankommer til pladsen, er i ikke skrevet ind der, kan i ikke komme ned på pladsen.

Hold da op hvor vi glæder os til at se jer allesammen på pladsen og være sammen hver for sig.

MVH VWEEKEND CREW